Magnesium gir roligere og gladere barn

En mangel på magnesium knyttes oftere og oftere til blant annet lett hyperaktiv atferd. Flere undersøkelser viser at barn med lett hyperaktiv atferd har lavere magnesiumstatus enn andre barn. I en stor undersøkelse av 116 barn med hyperaktiv atferd, hadde hele 95% et for lavt nivå av «hjernens mineral».

Et annet studie sammenlignet en gruppe barn som både fikk standard behandling for lett hyperaktiv atferd og tilskudd med magnesium, med en annen gruppe barn som kun fikk vanlig behandling. De av barna som samtidig fikk magnesiumtilskudd hadde en signifikant forbedring i sin atferd.  Gruppen av barn som kun fikk behandling fikk faktisk forværret sin tilsand.
Det er også gjort en undersøkelser som viser at en kombinasjon av magnesium og vitamin B6 er enda bedre en de to alene, både for barn, unge og voksne med lett hyperaktiv atferd.

Magnesium i Crystal Mind

Det er derfor ikke uten grunn at Crystal Mind inneholder magnesium. Crystal Mind er det første produktet på markedet som kombinerer magnesium med et høyt og naturlig innhold av den essensielle fettsyren omega-3 EPA. Den inneholder også riktig mengde omega-6 GLA, vitamin B6, vitamin B12, folat og sink. Alle essensielle stoffer for hjernens normale funksjoner. Det er nettopp denne spesielle blandingan av næringsstoffer som gjør Crystal Mind så unik. Crystal Mind er et norskutviklet produkt basert på Crystal Oil, en spesialutviklet omega-3-kilde rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil er en naturlig og har et høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA, men lavt innhold av DHA.  Dette er hva forskere nå er enige om er best for hjernens normale funksjoner. I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitmain B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyren, ingredienser som styrker hjernens normale funksjoner og bidrar til normale psykologiske funkjsoner. Det er velkjent at næringsemner i kapselform opptas 2-3  ganger bedre enn tabletter. Derfor er Crystal Mind så effektiv, selv i mindre doser.

Magnesium – hjernens viktigste mineral?

Magnesium er involvert i over 300 forskjellige reaksjoner i kroppen vår, og er kanksje hjernens viktigste mineral. Dessverre har de fleste personer i den vestlige verden et for lavt inntak av dette mineralet. Det er dokumentert at den blant annet er med på å motvirke hyperaktiv atferd.  Den holder også hjernen ung og frisk mens vi eldes. Det er i flere undersøkelser funnet en stor sammenheng på at en mangel kan føre til kognitive forandringer og hyppig, tilbakevendende dårlig hukommelse hos eldre personer. Et ekstra tilskudd av dette mineralet har vist seg å gi en bedre læringsevne og hukommelse hos disse eldre. Magnesium er også viktig for at kroppen og hjernen vår skal kunne nyttegjøre seg de viktige omega-3 fettsyrene på en best mulig måte. Det er ikke uten grunn at Crystal Mind også inneholder dette mineralet – kanskje hjernens viktigste mineral. _______________________________________________________________________
Crystal Mind bidrar til

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s