For hjernens normale funksjoner – uansett alder

Crystal Mind er et norskutviklet produkt basert på Crystal Oil, en spesialutviklet og naturlig omega-3 spesielt rik på EPA-fettsyren.

Crystal Oil har samtidig et lavt innhold av omega-3-fettsyren DHA.  Dette er hva forskere nå er enige om er best for hjernens normale funksjoner etter at man har passert spedbarnsalder.

I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitmain B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyren.  Dette er essensielle næringsstoffer som styrker hjernens normale funksjoner og bidrar til normale psykologiske funkjsoner.

Vitaminene og mineralene du finner i Crystal Mind støtter også hverandre, og gir en bedre utnyttelse av omega-3.  Det er kjent at næringsemner i kapselform opptas 2-3  ganger bedre enn tabletter. Derfor er Crystal Mind så effektiv, selv i mindre doser.


Ja, takk!

Jeg ønsker å abonnere på Crystal Mind og har lest betingelsene.Pack Shot1

Send meg en startpakke med 120 kapsler Crystal Mind til halv pris, nok til 30 dagers forbruk (anbefalt dosering 4 kapser pr dag de første 30 dager, deretter 2 kapsler per dag).  Jeg betaler kun kr. 149,50 + porto kr. 48,-.  Deretter mottar jeg portofritt en ny forsendelse hver 2. mnd til kun kr. 299,-  noe som utgjør en kostnad på kun kr. 149,50/ mnd.