Crystal Oil

En skånsomt produsert fiskeolje

Crystal Oil er en helt naturlig fiskejolje og produseres på en meget skånsom metode. Den er kaldfiltrert og kaldfraksjonert, slik at man unngår unødig bruk av varme under fremstillingen av denne unike fiskeoljen. Dette gjør at den er mindre utsatt for oksidasjon, sammenlignet med oljer som raffineres med høy varme, og andre høykonsentrerte oljer.

Biotilgjengelighet

Omega-3-fettsyrer som er i sin naturlige triglyseridform er den formen som best utnyttes av kroppen og hjernen vår. Crystal Oil er en naturlig omega-3-olje i triglyseridform. Dette betyr at man kan oppleve en større nytte selv på mindre doser, sammenlignet med kunstig høyt raffinerte oljer.

Renhet

Crystal Oil er en ren og trygg olje, med verdier for miljøgifter langt under de krav som settes av både EU og WHO. Produkter som inneholder Crystal Oil kan du derfor gi til både deg selv og dine barn.

Stabilitet

Det er dessverre et faktum at fiskeoljer harskner, en stor utfordring for alle omega-3-produkter. Noen oljer harskner dog raskere enn andre, spesielt høykonsentrerte oljer i etylesterform. Crystal Oil er i sin naturlige triglyseridform, og ikke så utsatt for harskning som andre oljer. Den er heller ikke utsatt for unødig varme i produksjonsprosessen. Bruk av varme kan gi økt oksidasjon. Her stiller Crystal Oil på linje med naturen, og Crystal Oil holder seg derfor fersk og stabil i lang tid.

Produsert i Norge

Crystal Oil fremstilles i Norge etter nøye spesifikajsoner slik at vi kan tilby deg den beste naturlige omega-3-oljen rik på EPA-fettsyren 

________________________________________________________________________

Crystal Mind bidrar til